Késsel rontott testvérére

Súlyos testi sértés kísérlete miatt indult eljárás egy 56 éves férfi ellen, aki késsel szúrta meg öccsét Nyíregyházán – közölte a rendőrség pénteken.

MNO
2011. 08. 26. 9:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A dulakodás közben a testvérek anyja is elesett, de mindkettejüknek sikerült kimenekülniük a házból, és a szomszédban lakó, szolgálaton kívüli rendőrtől kértek segítséget – mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a csütörtökön történt esetről.

Az alezredesi rangban szolgáló rendőr megpróbálta megnyugtatni a zavartnak tűnő támadót, távol tartotta őt családtagjaitól, amíg a járőrök kiértek. Az összefüggéstelenül beszélő támadót a rendőrök megbilincselték és előállították.

A megszurkált testvér és az idős asszony nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A gyanúsítottat elmeorvosi vizsgálatnak vetik alá, egyben elrendelték ideiglenes megelőző távoltartását is – tette hozzá a százados.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.