Kést szorított az idős férfi nyakához, nem sokáig menekült

Késsel fenyegette meg, majd kirabolta áldozatát annak otthonában egy férfi a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sajónémetiben; az elkövetőt néhány órán belül, csomagolás közben elfogták.

MNO
2011. 08. 29. 12:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel hétfőn azt közölte: a családi házban egyedül élő 69 éves férfira a napokban, fényes nappal rontott rá egy 64 éves falubelije. A gyanúsított berúgta a bejárati ajtót, pénzt követelve kést rántott és azt a sértett nyakához szorította. Miután megkapta a szekrény rejtekéből a félretett 50 ezer forintot, távozott. A szóvivő tájékoztatása szerint az elkövető el akart utazni, de a putnoki rendőrőrs munkatársai a lakásán elfogták, őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte a férfi előzetes letartóztatását. A házkutatás során a rendőrök lefoglalták az elkövetéskor használt kést.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.