Két autó ütközött a 8-ason

Már feloldották a teljes útzárat a 8-as főúton a Vas megyei Gasztonynál, ahol csütörtökön két személygépkocsi ütközött össze. A balesetben egy nő megsérült – közölte a rendőrség az MTI-vel.

MNO
2011. 08. 25. 15:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nő Körmend felől ment autójával Rábafüzes irányába, Gasztony térségében balra akart kanyarodni, eközben a vele azonos irányban haladó, osztrák rendszámú személygépkocsi előzni próbálta, ezért összeütköztek – tájékoztatott Leibinger Eszter, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A balesetben a nő megsérült, a mentők kórházba szállították. A rendőrség a baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főutat teljes szélességében lezárta, a forgalmat Gasztony felé terelte, de a korlátozást néhány perccel délután öt óra előtt feloldották. A baleset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.