Kétszázezren voltak a Hungaroringen

Csütörtök és vasárnap között kétszázezren látogattak ki a Forma–1-es Magyar Nagydíjra.

MNO
2011. 08. 02. 17:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szervezők keddi tájékoztatása szerint a vasárnapi futamra 65 ezer jegyet adtak el. A Hungaroringen a Red Bull-tribün volt a legnépszerűbb: a verseny alatt telt ház volt a lelátón. „Tökéletesen megfelelt az előzetes várakozásainknak a versenyhétvége nézőszáma, és úgy érzem, semmi szégyellnivalónk nincs az immár véglegesnek mondható számadatok miatt – mondta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója. – A csütörtöki bokszlátogatás alkalmával 35, a pénteki két szabadedzésen 45, szombaton 55, míg a vasárnapi futamra 65 ezren látogattak ki a Hungaroringre, azaz 200 ezer ember volt kíváncsi a négy nap alatt a 26. Formula 1 ENI Magyar Nagydíj eseményeire.”

„A célegyenesre ráfordító kanyarnál található Red Bull-tribün jegyeit százszázalékosan sikerült értékesíteni, míg a másik két legnépszerűbb hely a nézőtéren a Silver 7 és 8 volt, ahol közel 98 százalékos az eladási mutatónk” – közölte Gazsi Júlia vezérigazgató-helyettes. A Red Bull-tribünre 199, a Silver 7-re a teljes hétvégére 270, vasárnapra 243, illetve a gyermeknek három napra 135, valamint a Silver 8-as lelátórészre 149 euróba kerültek a belépők.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.