Közel a megoldás Fabregas ügyében

A londoni BBC szerint közel van a megoldáshoz Cesc Fabregas ügye, s a hónap közepére eldől, hogy az Arsenal spanyol kiválósága hazaigazol-e vagy sem az FC Barcelonához.

MNO
2011. 08. 06. 13:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A két klub között pénteken volt az újabb tárgyalás a válogatott középpályás sorsáról, és médiajelentések szerint az anyagiak dolgában már nem állnak nagyon távol egymástól a nézetek: a Bajnokok Ligája-győztes és spanyol bajnok Barca elöljárói ha igaz – elmozdulva korábbi 31 millió eurós vételi ajánlatukról – 38 millióra emelték „kínálatukat”, míg a londoni Ágyúsok vezérkara 46 milliónál kevesebbért továbbra sem kíván megválni a csapat alapemberétől. Ami tény: Cesc izomsérülésre hivatkozva nem tartott az Arsenallal sem az ázsiai körútra, sem a németországi túrára.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.