Közel kétmilliárdos beruházás Mátészalkán

Autótükör-gyártó csarnokot épít a világviszonylatban piacvezető német Flabeg Holding Mátészalkán. A hétmillió eurós, jelenlegi árfolyamon mintegy 1,9 milliárd forintos költséggel készülő ipari létesítmény alapkövét hétfőn helyezték el a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei város ipari parkjában.

MNO
2011. 08. 29. 13:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy Tamás, a Flabeg mátészalkai leányvállalatának ügyvezető igazgatója az MTI-nek elmondta, hogy a 2012. első negyedévére elkészülő 3520 négyzetméter alapterületű üzem Európa legmodernebb külső autótükör-gyártó egysége lesz.

Hozzátette: az új beruházás mellett a német cég a meglévő mátészalkai üzemcsarnokában is fejlesztést hajt végre, 500 ezer eurós költséggel oda telepíti az általa szabadalmaztatott, legújabb technológiai eljárással készített, habosított szigeteléssel ellátott autóműszerfal-üveg gyártósorát.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.