Kristóf Attila: (ki telefonál )

MNO
2011. 08. 06. 6:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nézzük – lelki szemeinkkel – az ATV-t, tőlünk telhetően középről. Vicsek: Kezét csókolom, Margitka. Régen hallottam a kedves hangját. Margitka (az izgalomtól kissé frusztráltan): Szeretettel üdvözlöm önt és az ATV valamennyi kedves nézőjét. Mondja meg, legyen olyan kedves, Kálmán Olgának, hogy így tovább. Megengedi, kedves Vicsek úr, hogy az Orbán-kormány tevékenységéről kifejtsem a véleményemet? Vicsek: Parancsoljon, Margitka. Margitka: Azzal kezdeném, hogy rohadnának meg az erőszakos, hataloméhes Orbánnal az élen, mert már tűrhetetlen, amit művelnek. Persze most, nyár közepén egyiknek sincs eszében dolgozni, lógatják a lábukat a tengerparton és focimeccsre járnak, arra persze van pénz. És magukat nem büntetik meg, mert hetekig be se teszik a lábukat a parlamentbe és soha életükben egy napot se dolgoztak, s a rokkantnyugdíjat sem vonják meg maguktól. Persze urizálni meg a pápa kezét csókolgatni, arra van eszük.

(Magyar Nemzet, 2011. augusztus 6.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.