Krkic és a világbajnokok is Budapestre jönnek

A szerdán Budapesten sorra kerülő Vasas-Híd elleni gálamérkőzés alkalmával viseli majd első alkalommal az AS Roma labdarúgócsapatának mezét Bojan Krkic, akit a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelonától igazolt az olasz gárda.

MNO
2011. 08. 01. 15:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A megalapításának 100. évfordulóját ünneplő angyalföldi klub hétfői tájékoztatása szerint a római együttes a legerősebb összeállításában lép pályára a Puskás Ferenc Stadionban, így a világbajnok csapatkapitány, Francesco Totti, valamint két további vb-győztes, Simone Perotta és Daniele de Rossi mellett a brazil válogatott Juan és Cicinho s a montenegrói nemzeti alakulat támadója, Mirko Vucinic is játszik majd a Vasas ellen. Az új vezetőedző, a spanyol Luis Enrique irányításával új játékstílus körvonalazódik az AS Románál, amely egyben felkészülési összecsapásként is tekint a budapesti gálamérkőzésre. A Vasas-Híd–AS Roma meccs szerdán 20.15-kor kezdődik, a találkozót az m1 élőben közvetíti.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.