Letöltendőt kaptak a kukoricatolvajok Borsodban

Letöltendő elzárást szabott ki a bíróság a tetten ért kukoricatolvajokra Borsod-Abaúj-Zemplén megyében hétfőn. A bíróság két sajókazai férfit és egy nőt négy-négy nap, rendőrségi fogdában letöltendő elzárásra ítélt gyorsított eljárással – közölte a rendőrség az MTI-vel.<br />

MNO
2011. 08. 01. 15:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gaskó Bertalan, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: egymást követő napokon két sajókazai férfit és egy nőt értek tetten kukoricalopáson. Mindhármukat előállították.

Beszámolt arról, hogy négy szendrőládi férfit szintén kukoricalopás miatt szabálysértési őrizetbe vett az edelényi rendőrkapitányság. A hatóság a tolvajokkal szemben indított szabálysértési eljárást ebben az esetben is bíróság elé állítással tervezi befejezni.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.