Locsolás közben csaptak le a rendőrök

Több mint négyszáz tőből álló vadkenderültetvényre bukkant járőrözés közben a körzeti megbízott rendőr Ságvár külterületén, egy erdei tisztáson; kábítószerrel való visszaélés gyanújával két helybeli férfit előzetes letartóztatásba helyeztek – közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.

MNO
2011. 08. 29. 15:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának tájékoztatása szerint a megbízott jelzését követően a Siófoki Rendőrkapitányság munkatársai megfigyelték a területet, ennek eredményeként múlt pénteken egy gépkocsira, valamint két férfira lettek figyelmesek, akik ballonokban vizet hordtak az ültetvényre. A tetten ért ságvári férfiak megpróbáltak elfutni, de a rendőrök elfogták őket.

Kábítószerrel való visszaélés miatt gyanúsítottként kihallgatták a két férfit, majd mindkettőjüket előzetes letartóztatásba helyezték. A rendőrök a jelentős mennyiségű, összesen 423 tő növényt lefoglalták, s megkezdék szakértői vizsgálatát. Az ügyben a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja le a nyomozást.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.