Lustáknak rendeznek fesztivált

A lusták fesztiváljára, az idei Pató Pál napokra augusztus 12-től 14-ig várják a résztvevőket, akik az egészséges életmóddal ismerkedhetnek meg a dél-szlovákiai Szőgyénben (Svodín).

MNO
2011. 08. 09. 14:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken a természetgyógyászatról és az egészséges életvitelről szóló előadások és bemutatók csalogatják az érdeklődőket. Szombaton a kisebbeket játékos ügyességi versenyre hívják a szervezők, majd a falu főterén néptáncegyüttesek és kórusok műsorait láthatja a közönség. A helyi MadDogx együttes pedig lemezbemutató koncertet tart majd.

A budapesti Magyar Pipaklub Egyesület szervezésében pipások találkozója is lesz, a helyszínek között pedig akár kisvonattal is közlekedhetnek a megfáradt vendégek. Aki megszomjazik a programokon, megkóstolhatja a helyi borászok borait is.

Vasárnap búcsú és kirakodóvásár várja majd az érdeklődőket – olvasható a dél-szlovákiai magyar település honlapján.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.