MÁV: nem működik az internetes jegyértékesítés

Technikai okok miatt átmenetileg nem működik a MÁV-Start internetes jegyértékesítési rendszere – a vasúttársaság közlése szerint szakembereik már dolgoznak a hiba elhárításán.

MNO
2011. 08. 25. 8:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azok az utasok, akik már megváltották jegyüket az internetes rendszerben, de még nem nyomtatták ki a jegykiadó automatákból, menetjegy nélkül is felszállhatnak a vonatokra. A jegyvizsgálónak kell megadniuk e-mail címüket és a vásárlás időpontját, majd a tőle kapott úgynevezett utasleadási lapot kell eljuttatniuk a MÁV-Start ügyfélszolgálatára. A vasúttársaság a nemzetközi jeggyel utazókat arra kéri, hogy ők még indulás előtt keressék fel ügyfélszolgálataikat.

(HírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.