Meghalt a Balatonban eltűnt fiatalember

Meghalt az a nagykanizsai fiatalember, aki Balatonmáriafürdő-alsón a strandon tűnt el csütörtök délután a vízben – közölte Tar Mihály, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának szóvivője.

MNO
2011. 08. 25. 18:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vízi mentők víz alatti radarral rövid idő alatt megtalálták a korábbi információval szemben nem húsz, hanem huszonnégy éves férfi holttestét. Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, a fiatalember barátja riasztotta a rendőrséget, majd a kutatásba bekapcsolódtak a vízi mentők is. Egy ideig még reménykedtek abban, hogy kiúszott a partra, így ott is folytatták a keresést. A barát beszámolója szerint a vízbe fulladt fiatalember nem beugrott a vízibicikliről a vízbe, mielőtt eltűnt, hanem a vízi jármű körül fürdőzött.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.