Megvédik az óvárost

Nyílt közbeszerzést írt ki Szentendre Város Önkormányzata a történelmi óváros védelmét ellátó mobilgátra, amely 333 méter hosszú, és 1,8 méter magas lesz, a becsült ára pedig nettó 162 millió forint – a felhívás a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

MNO
2011. 08. 24. 15:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ajánlatot az a cég tehet, amelynek a nettó árbevétele – az elmúlt három év átlagában – elérte az évi 160 millió forintot. Ebből legalább évi nettó 150 millió forintnak mobil árvízvédelmi fal gyártásából kell származnia. Az ajánlattételi határidő október 5. Az eredményhirdetés időpontja november 4., az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, de az értékelésnél túlsúlyos elem az ár. A szerződéskötés tervezett időpontja pedig november 15.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.