Megyeri Dávid: Változatok országgáncsolásra

MNO
2011. 08. 27. 5:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megyeri Dávid: A jobb- és balszéli ellenzéki erők valószínűleg azért hisznek az agresszív negatív kampányban, a kizárólag az ellenfél szakadatlan támadására alapított stratégiában, mert ők másként nem tudják elképzelni az áhított hatalom megragadását. Pedig ugyanazzal a negatív kampánnyal, amellyel a baloldal a liberálisokkal annak idején hatalomra került, már nem fognak győzni, mert a kormányzásuk alatti gyászos nyolc évet egyhamar nem felejtik el a választók. Miután önálló, koherens gondolatrendszerük nincs, csak az ellenfél alkalmasságának kikezdésével operálnak. Sajátosan foghatják fel a parlamentáris demokráciát, ha a Házon kívül és belül kizárólag a kudarcpropaganda és a pesszimizmusbiznisz eszközével élnek.

(Magyar Nemzet, 2011. augusztus 27.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.