Megyesi Gusztáv: Liberális nagyasszony

MNO
2011. 08. 06. 5:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Itt most azonnal jeleznem kell, hogy ez a cikk nem arról szól, hogy lám, a csibék eladásával a cigány most már saját magát is meglopja, hiszen a purdéi szájától vonja meg a holnapi ebédet, ezt meghagyom e lap széles látókörű, nemes gondolkodású kommentelőinek, hanem engem csak egy apróság érdekelne.

Hogy itt van egy nagyasszony, akiről immáron tehát tudjuk, hogy mindent tud a mezőgazdaságról, a szegénységről, a csibékről, valamint az egész világról, de annyira, hogy e rettentő tudás birtokában a kormányfő tanácsadójaként még a kormányt és a kormányfőt is mélységesen lenézi, szóval, hogy egy ekkora szellemi potentát, a szegények megmentője, hol van ilyenkor?

A teljes cikket itt olvashatja.

(Népszabadság, 2011. augusztus 6.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.