Micsoda balszerencse: Koltai is kidőlt

Koltai Tamás révén tovább bővült a sérültek listája a soron következő két Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésére készülő magyar labdarúgó-válogatottnál.

MNO
2011. 08. 30. 18:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint a kedd délelőtti tréning után a győri középpályás a combjában érzett szúró fájdalmat, és az orvosi vizsgálat után kiderült, hogy sem pénteken a svédek ellen, sem négy nappal később Moldovában nem állhat a nemzeti együttes rendelkezésére, így délután elhagyta a telki edzőtábort és visszatért klubjához.

Sérülés miatt olyan kulcsembereit kénytelen nélkülözni Egervári Sándor szövetségi kapitány, mint Dzsudzsák Balázs, Szalai Ádám vagy éppen Gera Zoltán. A keret többi tagja egészséges, a hétfőn még különmunkát végzett Szabics Imre és Hajnal Tamás ezúttal már a többiekkel együtt gyakorolt, rájuk valószínűleg számíthat a szakmai stáb. A magyar válogatott pénteken 19.45 órától Svédországot fogadja a Puskás Ferenc Stadionban, majd négy nappal később Moldovában lép pályára.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.