Négy autó ütközött össze Szegednél

Négy autó ütközött össze szombat délelőtt az 55-ös úton az M5-ös autópálya felhajtója közelében Szeged határában, a balesetben hárman sérültek meg – tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

MNO
2011. 08. 06. 9:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A helyszínelés elsődleges adatai szerint egy Mórahalom felé tartó gépkocsi eddig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és ott érintőlegesen összeütközött egy személyautóval, majd nekicsapódott két másik járműnek – mondta Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A balesetben ketten súlyosan, egy ember pedig könnyebben sérült meg – közölte az őrnagy.

A három egymásba csúszott személyautó, amelyek közül az egyik szabadkai rendszámú, súlyosan megrongálódott az ütközésben – tapasztalta a helyszínen az MTI tudósítója. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főutat teljes szélességében lezárták.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.