Nem volt „illegális anyag” Amy Winehouse szervezetében halálakor

A toxikológiai vizsgálat eredményei azt bizonyítják, hogy nem volt semmilyen „illegális anyag” Amy Winehouse szervezetében a halála idején – jelentette be az énekesnő családja kedden.

MNO
2011. 08. 23. 18:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint közölték, a tesztek azt mutatták, hogy ugyan volt alkohol az énekesnő vérében, de nem lehet megmondani, hogy az mekkora szerepet játszott a halálában. Amy Winehouse családja köszönetet mondott a rendőrségnek, és hozzátették: várják a vizsgálat végleges eredményét, amely október 26-ra lesz meg.

A 27 éves énekesnőt július 23-án találták holtan londoni otthonában. Amy Winehouse korábban köztudottan alkohol- és kábítószer-problémákkal küzdött. Az énekesnő apja, Mitch Winehouse gyermekeket segítő alapítványt akar létrehozni a lánya nevében, de egyelőre nem tudni, hogy erre mikor kerül sor, mivel az Amy Winehouse Alapítvány nevet már valaki bejegyeztette.

Mitch Winehouse a temetésen azt mondta a megjelent családtagoknak és barátoknak, hogy az énekesnő „évek óta” nem volt olyan boldog, mint a halála előtti napokban. A szertartást július 26-án tartották Észak-Londonban.

Amy Winehouse 2003-ban megjelent Frank című albumával vált ismertté, de világhírnévre második, 2006-ban kiadott Back to Black című lemezével tett szert, amelyért öt Grammy-díjat is kapott az Egyesült Államokban.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.