Októberben kezd forgatni Schwarzenegger

Októberben Új-Mexikóban kezdődik a filmezéshez visszatérő Arnold Schwarzenegger The Last Stand című filmjének forgatása.

MNO
2011. 08. 23. 19:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A félrelépése miatt megtépázott hírnevű, válófélben lévő volt kaliforniai kormányzó egy modern western főszerepét alakítja: egy életét a bűnüldözésnek szentelő seriffet játszik. A történetben Las Vegasból szökött rabok akarják elérni a mexikói határt Új-Mexikón keresztül.

A szereposztást szeptemberben fejezik be – közölte a produkció egyik illetékese. Schwarzeneggernek ez lesz az első komolyabb filmes munkája a 2003-ban készült Terminator 3.: A gépek lázadása óta. Tavaly Sylvester Stallone The Expendables – A feláldozhatók című mozijában apró kameoszerepet vállalt.

A The Last Stand a Lionsgate stúdió produkciója, a filmet a dél-koreai Dzsi Vun Kim rendezi. A bemutató várható időpontja 2013 januárja.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.