„Persze a szurkoló azonnal akar eredményt”

Ismerős arcokból nem volt hiány a Puskás Ferenc Stadionban a Vasas-Híd – AS Roma gálamérkőzésen, a találkozó után a lelátón helyet foglaló Balog Zoltánnal beszélgetett az nb1.hu. Ha a Fradi továbbment volna az Európa Ligában, a 33 éves hátvéd akár a Romát is megleshette volna, mint lehetséges ellenfelet, így azonban maradt a Vasas, akivel az NB I hetedik fordulójában találkozik majd a Ferencváros.

MNO
2011. 08. 06. 13:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Elsősorban ellenfélnézőben voltam ma itt, mivel hamarosan meccsünk lesz Komjáti András csapata ellen. Persze a Roma is érdekelt, egy ilyen sztárcsapatot sokkal jobb a helyszínen megnézni, mint mondjuk a televízióban. Ráadásul mivel Barca-szurkoló vagyok, így örültem, hogy élőben láthatom a nemrég még a katalánoknál szereplő Bojan Krkicet. Bár nincs jó formában a Vasas, ellenük sem lesz könnyű, mivel elég kiegyenlített jelenleg az NB I, sokszor csak apróságokon múlik, hogy ki hol áll éppen a tabellán. Itt volt például a Debrecen elleni meccs, teljesen „ikszes” csata volt, nem érdemeltünk vereséget.

Különösen bosszantó volt ez a vereség, mivel már nagyon régen nyertünk a Cívisvárosban, talán utoljára még 2001-ben, igaz, azzal a meccsel akkor bajnokok is lettünk. Amúgy is sok emlékezetes, parázs meccs volt a Loki otthonában az évek alatt, emlékszem, egyszer még a 2000-es évek elején egy ütközés után a reklámtáblák között kötöttem ki, ami után jókora balhé kerekedett a pálya szélén. Egyszóval a hétvégén is kiegyenlített meccset vívtunk, jó lett volna ponttal távozni.

Kérdés, ha ennyire szoros a mezőny, hová érhet oda a Fradi a bajnokság végére. – Jól sikerült a felkészülésünk, az edzőmeccseinket sorozatban hoztuk – mondta Balog. – Nem volt sok pihenő, ráadásul jó néhány új játékos is van a csapatban, így kell még egy kis idő hozzá, hogy olajozottan működjön a gépezet. Persze, a szurkoló azonnal akar eredményt, ami érthető is, mi is igyekszünk minél hamarabb elindulni a kitűzött céljaink irányába. Tavaly magasra tettük a lécet a harmadik hellyel, ennél nem szeretnénk alább adni, sőt, idén jó lenne a dobogó egy még magasabb fokára kerülni.

(nb1.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.