Román gyermeket gázoltak el az 54-esen

Mentőhelikopter vitt kórházba egy román gyermeket, akit egy autó sodort el az 54-es főúton Nádudvar és Érsekhalma között – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden.

MNO
2011. 08. 09. 13:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tízéves fiú a családjával bodzát gyűjtött a főút mellett, amikor a baleset bekövetkezett – tájékoztatott Nyíkos Tamás. A gyermek a szüleivel együtt átment az út túloldalára, majd vissza akart szaladni. Eközben az úttesten kiejtette kezéből a vödröt, és visszalépett érte.

Ekkor sodorta el egy személygépkocsi, amelyet egy 43 éves férfi vezetett. A fiút mentőhelikopterrel szállították kórházba, állapotáról egyelőre nincsenek bővebb információk. Az érintett útszakaszt a jelenleg is tartó helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta a rendőrség.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.