Súlyos baleset Dél-Somogyban

Frontálisan ütközött két személygépkocsi Dél-Somogyban, Csurgó és Szenta között szombaton; mindkét jármű vezetője súlyosan megsérült – közölte a rendőrség.

MNO
2011. 08. 27. 13:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy 48 éves szentai férfi egy jobbra ívelő kanyar után áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött egy 47 éves, ugyancsak szentai nő által vezetett személygépkocsival, amelyben ott volt az asszony egyéves unokája is – mondta el Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Mint arról beszámolt, a két sofőrt a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba, a gyermekülésben biztonsági övvel védett kisgyermek nem sérült meg.

A helyszínelés és műszaki mentés idejére – több órára – lezárták az utat a forgalom elől. A közlekedés csak a kora délutáni órákban indult meg az egyébként nem nagy forgalmú úton.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.