Súlyos égési sérüléseket szenvedett

Súlyos égési sérüléseket szenvedett egy idős nő Ádándon a gáztűzhely belobbanó lángjától szerda délután – közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese.

MNO
2011. 08. 24. 14:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Molnár Sándor tájékoztatása szerint a 83 éves nő kinyitotta a gázcsapot, de későn gyújtotta meg a gázpalackról működő, égésbiztosító nélküli tűzhely gázégőjét, és a levegőben felgyülemlett gáz belobbant. A nő másodfokú égési sérüléseket szenvedett, testfelületének húsz százaléka megégett, mentőhelikopterrel a pécsi kórházba szállították – mondta el az ügyeletes.

Kőhalmi Szilvia, az igazgatóság sajtóreferense az elmondottakat azzal egészítette ki, hogy a helyszínre három tűzoltóautót riasztottak, miután arról kaptak bejelentést, hogy robbanás történt egy családi házban. A kiérkezéskor kiderült, hogy a baleset a lakóépület nyári konyhájában történt – tette hozzá.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.