Szabó Anna: Kik vitték el Matolcsy pénzét?

MNO
2011. 08. 29. 7:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Akik most a kormányzati gazdaságpolitika kudarcaként tüntetik fel az úgynevezett fejlett államok növekedésének megtorpanását, vagy nem tudják, mit beszélnek, vagy szándékos rosszindulatból fakad mondandójuk. A hazai gazdaság óriási problémáihoz mérve méltatlan „helyzetelemzések” készülnek futószalagon az ellenzéki pártműhelyekben. Az MSZP a másfél százalékos előrelépést sajátosan értelmezte: szerintük a kormány dolga most az lenne, hogy „felkészítse az országot a recesszióra”. Török Zsolt szocialista szóvivő most éppen abban látja a bajok forrását, hogy az emberek „az utolsó guruló forintjuk után nyúlnak”, miközben a „luxuskormány” dorbézol.

(Magyar Nemzet, 2011. augusztus 29.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.