Szívleállás végzett a 16 éves lánnyal

Közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a rendőrség egy 16 éves lány halálának körülményeit, a fiatal szombaton lett rosszul egy kecskeméti lakásban, ahol barátjával és annak testvérével tartózkodott; a kiérkező mentősök a lányt már nem tudták újraéleszteni – közölte a rendőrség kedden az MTI-vel.

MNO
2011. 08. 30. 10:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A széchenyivárosi lakásban a lány barátja és annak testvére italozott, marihuánás cigarettát szívott és öngyújtógázt lélegzett be, de azt csak a vizsgálat fogja kideríteni, hogy a lány fogyasztott-e ezekből – mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A lány halálát szívleállás okozta – közölte Nyíkos Tamás. A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit, valamint kábítószerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt nyomozást indított.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.