Szóváltás után szurkálásba kezdett a belvárosi piacon

Kedden reggel, 09.00 óra után nem sokkal bejelentés érkezett a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy a belvárosi piac területén szóváltás alakult ki egy család között. Néhány perccel később már arról kapott tájékoztatást az ügyeletes, hogy egy férfi késsel megszúrt több embert – olvasható a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

MNO
2011. 08. 23. 9:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy 38 éves kiskunfélegyházi férfi késsel megszúrt egy 49 éves férfit, annak 45 éves feleségét és lányukat, egy 29 éves kiskunfélegyházi nőt. A szurkáló férfi a helyszínről elmenekült, de nem sokkal ezután a rendőrök néhány utcával arrébb egy lakásban elfogták a férfit. A három sérült személy közül az apa súlyosan, míg anya és lánya könnyebben sérült a támadás során – olvasható a sajtóközleményben.

A bűncselekmény körülményeit a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya vizsgálja, életveszélyt okozó testi sértés bűncselekménye miatt.

(MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.