Több mint 700 kilóra akar hízni

Súlyos harcot vív a kilókkal egy amerikai nő, ám nem a szokásos irányban: lefogyás helyett hizlalja magát, hogy ő lehessen a világ legkövérebb hölgye.

MNO
2011. 08. 23. 9:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár már most sem széllel bélelt a 32 éves Susanne Eman, mivel 3 mázsa 30 kiló, még nagyon sokat kell magára szednie, hogy elérje álomsúlyát, a 730 kilót, amivel rekordot döntene. Orvosai hiába próbálják lebeszélni és magyarázzák neki, hogy az életével játszik, Eman hajthatatlan. „Minél testesebb vagyok, annál jobban érzem magam a bőrömben, magabiztosabbnak és szexibbnek. Miért ne tágítanám a korlátokat és próbálnám ki, hogy mennyire lehetek kövér, miközben egészséges maradok?” – idézte a nőt a brit Metro újság.

Eman akár egytonnásra is felhizlalná magát, ha lehetne. A két gyerekét egyedül nevelő arizonai nő naponta 20 ezer kalóriányi étket kebelez magába, mégsem kövéredik sebesen. Már 10 éve hízókúrázik, de még mindig 4 mázsa választja el álmától, azaz több mint kétszeresre kellene dagadnia. Nála a nagybevásárlás hatalmas és hosszadalmas: egy teljes nap megy rá, igaz, havonta csak egyszer megy el a közeli nagyáruházba 16 és 12 éves fiaival. 8 órán át pakolnak tele 6 bevásárlókocsit. Bár orvosai szerint orosz rulettet játszik magával, leleteinek eredményei nem kórosak – egyelőre. „Már elrendeztem, hogy ha lebetegednék, a nővérem viseli gondját a gyerekeimnek” – mondta a sajtónak.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.