Tom Jones kiszáradt

Tom Jones súlyos kiszáradás miatt mondta le szombati esti monacói koncertjét – közölte szóvivője, cáfolva a híreszteléseket, amelyek szerint a walesi énekes szívproblémái miatt maradt volna el a fellépés.

MNO
2011. 08. 29. 14:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 71 éves híresség szombati koncertje lett volna az utolsó állomása három hónapos nyári turnéjának. „Tom Jones orvosai elrendelték, hogy súlyos kiszáradása miatt nem léphet színpadra szombat este Monte Carlóban” – állt az énekes nevében kiadott nyilatkozatban. Az incidens nagyon kellemetlenül érintette a művészt és zenekarát is, ugyanis ez lett volna a nagyon sikeres turné utolsó állomása. A legtöbb koncert helyszínén sokszor elviselhetetlen volt a hőség, ez okozhatta azt, hogy a sorozat végére legyengült az énekes.

„Szó sincsen szívproblémákról, ahogy az az újságokban megjelent” – állt a vasárnapi közleményben. Tom Jones híres karakteres hangjáról és számtalan slágeréről, mint a What’s New Pussycat?, a She’s a Lady vagy a Kiss. Ötvenéves pályafutása során csaknem százmillió lemezt adott el.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.