Torkos Matild: Civil kurázsi és harcmodor

MNO
2011. 08. 29. 7:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szocialisták most jobbnál jobb ötletekkel állnak elő, miként kellene megoldani azt a súlyos problémát, amit felelőtlen kormányzásuk idején ők idéztek elő. Most ők akarják a leghangosabban „kikényszeríteni” a kormányból nemcsak a devizahitelesek gondjának azonnali megoldását, hanem a rezsitartozást felhalmozókét is. Nyilvánvaló a cél: össze akarják ugrasztani a devizahiteleseket a forintalapú hiteleiket nyögőkkel és a rezsivel tartozókkal. Hiszen ha a devizahiteleseken segít az állam, miért ne segíthetne máson is, aki ugyancsak bővelkedik szükségben? Ez nem fog sikerülni. Az ország józan többsége már nem dől be kommunikációs trükkjeiknek, még akkor sem, ha egy virtigli jobboldali tévében is uszítják már a kormány ellen. A bajba került adósok pontosan tudják és elfogadják: a hiteleiket ők vették fel, nekik is kell visszafizetniük.

A teljes cikket itt olvashatja.

(Magyar Nemzet, 2011. augusztus 29)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.