Tovább nőtt a sor Röszkénél

Tovább nőtt a sor a röszkei autópálya határátkelőhelyen vasárnap délelőtt, a személygépkocsik mellett már a busszal érkezőknek is várakozniuk kell – tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

MNO
2011. 08. 07. 10:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyarországra érkező utazóknak a szerbiai oldal hosszú várakozása mellett a két határ között is kétórás sorral kell számolniuk – mondta Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A buszforgalomban a várakozási idő hatvan percre nőtt – tette hozzá az őrnagy. A gyorsabb határátlépés érdekében a szóvivő azt tanácsolta az utazóknak, használják a tompai, a szerbiai és magyar állampolgárok pedig 8 és 18 óra között a tiszaszigeti átkelőhelyet.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.