Tovább szárnyalt a Győr

<p>Hetedik szezonbeli mérkőzését is megnyerte a Győri ETO, így átmenetileg átvette a vezetést az OTP Liga tabelláján. A Csertői Aurél vezette zöld-fehérek 5-1-re győzték le a sereghajtó Zalaegerszeget. A címvédő Videoton szombaton játszik a Honvéd otthonában, a listavezető Debrecen vasárnap az Újpestet fogadja.</p>

Pintér Patrick
2011. 08. 26. 18:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

GYŐR–ZALAEGERSZEG 5-1 (2-0)
Győr, ETO Park, 4000 néző. Vezette: Bognár.
Győr: Sztevanovics – Babic, Djordjevics, Fehér Z., Völgyi – Koltai, Ji-Paraná (Tokody, 84.), Pilibaitis, Trajkovics – Alekszidze (Dudás, 74.), Dinjar (Ahjupera, 77.). Vezetőedző: Csertői Aurél.
ZTE: Jahic – Kocsárdi, Bogunovics, Kovács Gergő, Turcsik – Szalai T. (Horváth A., 67.), Kamber, Kovács Gábor (Delic, 72.), Bujor (Balázs Zs., sz.) – Meyé, Tököli. Vezetőedző: Csank János.
Gólszerző: Völgyi (17., 74.), Alekszidze (34.), Babic (67.), Ahjupera (77.), ill. Tököli (48.).
Kiállítva: Balázs Zs. (92.).

Parádés gólokat szerezve győzte le a tabella utolsó helyén álló Zalaegerszeget az immáron hétmérkőzéses győzelmi sorozatot számláló Győr. A vezetést Völgyi nagyszerű csavarásával szerezte meg az ETO, majd Alekszidze lövése vágódott a felső lécről a gólvonalon túlra. A ZTE Tököli ziccerből elért találatával szépített, de Babic bombagóljával ismét kétgólos volt a különbség a csapatok között. A hajrában Völgyi másodszor is bevette Jahic kapuját, majd Ahjupera váltotta gólra Djordjevics indítását.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.