További pályázat a vadászgépekre

Az év végéig eladandó 24 MiG–29-es katonai repülőgépből nyolcra írt ki pályázatot a Honvédelmi Minisztérium (HM) – írta csütörtöki számában a Világgazdaság. <br /><br /><strong><a href="http://www.mno.hu/portal/797546?searchtext=vadászgép" target="_blank">• Milliárdok a MiG-ekért</a></strong>

MNO
2011. 08. 25. 9:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfő óta már fogadja a Honvédelmi Minisztérium az egy hete felkínált nyolc MiG–29-es katonai repülőre és húsz tartalék hajtóművükre vonatkozó ajánlásokat. A lapnak a minisztériumnál elmondták: mivel a vadászrepülőgépek az állami vagyon részét képezik, értékesítésüket a HM önálló hatáskörben csak a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. meghatalmazása és megbízása alapján végezheti. Így a további eszközöket pályázati úton, egy későbbi időpontban értékesítik – olvasható a lapban.

(Világgazdaság/MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.