Ugró Miklós: Szigor

MNO
2011. 08. 25. 7:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elkobozható lesz az adócsalók vagyona? Nagyon helyes, csak ideje lenne az adócsalók körét is meghatározni, egyáltalán: tisztázni végre, hogy mi számít a magyar piacgazdaságban bűncselekménynek, azon belül büntetendőnek, és mi nem. Nem is tudom, hogy jut eszembe egy másik hír, miszerint Princz Gábor egykori Postabank-főnök szállodát építene Győr belvárosába. Ez egy nagyon távoli asszociáció, hiszen Princz Gábornak az adócsaláshoz vagy bármiféle gazdasági bűncselekményhez az égadta világon semmiféle köze nincsen. Igaz ugyan, hogy hazavágta a Postabankot, elherdált pár száz milliárd forintot, de nem bűnös szándékkal tette. Talán azt mondhatná ő is, mint Bajnai prezident a libatenyésztésről, hogy nem értett hozzá.

A teljes cikket itt olvashatja.

(Magyar Nemzet, 2011. augusztus 25.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.