Új vonatjáratokat indít a GYSEV

Új járatokat indít munkanapokon Győrből Csornára és Sopronba a GYSEV – közölte a vasúttársaság kedden az MTI-vel.

MNO
2011. 08. 30. 18:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egyébként is jelentős utasforgalom a tanévkezdet után tovább emelkedik. A személyvonatok tehermentesíthetik a 85-ös főutat, emellett várhatóan csökkentik a zsúfoltságot a helyközi járatos autóbuszokon.

Az új járatokkal a GYSEV Zrt. elsősorban a diákok, valamint a munkahelyükre ingázók utazását szeretné megkönnyíteni. Az új menetrend szeptember 5-i életbe lépésével Sopron és Győr között egy új vonatpár közlekedik.

A személyvonat 4.30-kor indul Sopronból és 5.54-re ér a megyeszékhelyre. Délután Győrből 15.52-kor indul járat, amely 17.18-ra ér Sopronba – tájékoztatott Rázó László, a GYSEV szóvivője. Jelezte: az új menetrend kedvezőbb csatlakozási lehetőségeket kínál Csornáról Hegyeshalom, Szombathely vagy Pápa irányába, illetve az onnan Csornán keresztül Győrbe utazóknak.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.