Újabb 50 NABI-busz szolgálja majd a floridaiakat

Ötven darab autóbuszt rendelt a NABI-tól az amerikai Broward County közlekedési vállalata, ezekkel együtt már 170 NABI-jármű szolgálja majd a floridai térség utasait – közölte a magyar járműgyártó pénteken. A kocsik 40, illetve 60 láb – 12, illetve 18 méter – hosszúak.

MNO
2011. 08. 26. 18:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az új autóbuszok környezetbarát dízel-hibrid hajtáslánccal készülnek, és a gyártó olyan modern kényelmi megoldásokkal is ellátja a járműveket, mint például az elektromos hűtésrendszer és a vezeték nélküli internet-hozzáférés.

A NABI eddig 8 ezer buszt értékesített az USA-ban. Amíg 2006-ban az árbevétele 9,4 milliárd, az adózás utáni eredménye pedig csaknem 1 milliárd forint volt, addig a múlt évben 8,1 milliárd árbevétel mellett 334 millió adózás utáni nyereséget ért el.

Az idén a tavalyi árbevételt és nyereséget akarja megismételni a cég.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.