Újabb karambol az M7-esen

Újabb baleset lassítja a forgalmat az M7-es autópálya Balaton felé vezető sávjában; a 62-63-as kilométer közötti szakaszon, a Székesfehérvár térségében történt karambolban senki sem sérült meg, a sérült járművek már a vészsávban vannak, de a helyszínen elhaladók nézelődése lassítja a forgalmat – közölte pénteken a rendőrség.

MNO
2011. 08. 26. 11:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nem sokkal korábban történt balesetnél már befejeződött a műszaki mentés, az újabbnál még jelenleg is tart a helyszínelés – mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint az autópálya Balaton felé vezető sávjában reggel óta igen erős a forgalom, úgy tűnik, sokan előbbre hozták a hétvégi indulást. A rendőrség kéri, hogy fokozottan tartsák be a megfelelő követési távolságot, valamint hogy a baleseti helyszínek mellett elhaladva ne lassítsák nézelődéssel a forgalmat.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.