Ütközött a pénzszállító autó

Egy pénzszállító autó és egy személyautó ütközött össze péntek délelőtt Budapesten, a II. kerületi Gábor Áron utcában. A helyszínről két gyermeket kórházba szállítottak – közölte a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője.

MNO
2011. 08. 26. 12:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kisdi Máté elmondta, a gyermekeket a tűzoltók segítettek kiszedni a kocsiból, majd biztosították a helyszínt. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja – tette hozzá. A helyszínelés idején a Gábor Áron utca környékén jelentős torlódás alakult ki – tette hozzá a szóvivő.

Tamási Andrea, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyletese azt mondta: a helyszínről két könnyebb sérültet szállítottak a János kórházba.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.