Változik a vasúti menetrend

Hétfőtől változik a vonatok menetrendje, véget ér a nyári menetrendi időszak – tudatta a MÁV-Start Zrt. szombaton.

MNO
2011. 08. 27. 14:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vasúttársaság közleménye szerint augusztus 29-től visszaáll a nyári menetrendet megelőző, megszokott közlekedési rend a személyszállító vonatok közlekedésében. A változások elsősorban a Balaton közlekedését érintik, ugyanis a nyár végétől már kevesebb vonat közlekedik az üdülőhelyre.

Az érvénybe lépő változásokat magába foglaló belföldi menetrendről az utasok a www.mav-start.hu oldalon tájékozódhatnak, illetve a helyi tarifával hívható Mávdirekt-vonalon, a 06-40/494-949-es telefonszámon kaphatnak bővebb felvilágosítást. Az éves menetrend, valamint az életbe lépő módosítások az Elvira internetes menetrendi keresőben is rendelkezésre állnak – közölte a MÁV-Start Zrt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.