Véget ért az egyéves kényszerszünet

Csaknem egy év kényszerű szünet után szeptember 1-jétől ismét járható Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a Parasznya és Lyukóbánya közötti út, amelyet tavaly novemberben zártak le a teljes útpálya süllyedését okozó rézsűcsúszás miatt – tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-t szerdán.

MNO
2011. 08. 31. 14:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint az áprilisban készült tervek alapján 182 millió forintból épült meg az eredeti nyomvonal korrekciója, így csütörtöktől ismét biztonságosan lehet közlekedni az úton.

A közútkezelő társaság a Miskolc–Parasznya–Sajószentpéter közötti összekötő utat még 2010. november 30-án zárta le a lyukóbányai buszvégállomás és Parasznya között, mert a rézsű 10-15 méter mélységben megcsúszott, és megsüllyedt az útpálya is.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.