Vettel, Massa és Alonso is pályára lép

MN
2011. 08. 05. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Este igazán különleges esemény várja a Formula–1 és labdarúgás szerelmeseit, hiszen a Szusza Ferenc Stadionban ismét pályára lép a Forma–1-es versenyzők focicsapata, a Nationali Piloti. A csapat kapitánya Sebastian Vettel lesz, de mellette labdába rúg Fernando Alonso és Felipe Massa is. Az F1-es védelmet Mészöly Géza magyar labdarúgó és -edző erősíti majd, de helyet kap a csapatban két magyar autóversenyző, Michelisz Norbert és Kiss Norbert is.
Az esemény másik érdekessége, hogy a Formula–1-es válogatott ellenfele nem más lesz, mint az All Star, amelynek gárdáját politikusok, színészek, újságírók és sportolók alkotják. Ennek megfelelően pályára lép többek közt Kövér László, Szijjártó Péter, Bánki Erik, Eperjes Károly, Rudolf Péter, Nagy Ervin, Sebestyén Balázs, Erdei Zsolt, Kovács Kokó István, Balogh Gábor, Dragóner Attila, Lipcsei Péter és Vincze Ottó. Az All Star szövetségi kapitánya Dunai Antal lesz, a mérkőzést Kassai Viktor vezeti.
A rangadóra már csak azért is érdemes kilátogatni, mert a résztvevők húsz, a hírességek által dedikált focilabdával lepik meg a közönséget. De nemcsak a Formula–1 rajongóinak kínál különlegességet e sportesemény, hanem a labdarúgás régi szerelmeseinek is. Ennek oka az, hogy a rangadó előmeccsén az UTE öregfiúkcsapata lép pályára, hogy megvívjon a magyar öregfiúk válogatottjával.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.