Zavartalanul le lehet jutni a Balatonra

Változatlanul erős, de lendületesen halad és zavartalan a forgalom az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán – tudatta a rendőrség.

MNO
2011. 08. 26. 16:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár az autópályán reggel óta erős a forgalom, s úgy tűnik, sokan péntek délelőttre tették a hétvégi indulást, a délutáni órákban sem csökkent a Velencei-tó és a Balaton felé tartó autók száma – mondta el R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A balesetek elkerülése végett a rendőrség kéri, hogy a közlekedők fokozottan figyeljenek a megfelelő követési távolság betartására. Délelőtt Pákozd térségében három autó ütközött össze, és jelentős torlódás alakult ki, kora délután pedig Székesfehérvárnál lassította a forgalmat egy baleset. A két karambolnak nem volt sérültje.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.