144 milliót fizet exbarátnőjének a Rettenthetetlen

Három részletben 750 ezer dollárt – 144 millió forintnyi összeget – fizet volt barátnőjének Mel Gibson amerikai színész a bíróságon született megállapodás értelmében.

MNO
2011. 09. 01. 16:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A több mint egy éve húzódó jogi hercehurcát lezáró megegyezés részleteit helyi idő szerint szerdán ismertette a Los Angeles-i fellebbviteli bíróság elnöke. A meghallgatáson mind a sztár, mind korábbi párja, Oksana Grigorieva orosz énekesnő jelen volt. Az egyezség értelmében az Ausztráliában élő színésznek a 750 ezer dolláros juttatás mellett továbbra is állnia kell annak a több millió dolláros háznak a fenntartási költségeit, amelyet Grigorievának és Lucia nevű közös gyermeküknek vásárolt.

A kislány idén októberben tölti be a második életévét, és amint eléri a 18 esztendős kort, az ingatlant eladják, a befolyt összeget pedig ő kapja meg. A megegyezés lényege, hogy a kislány – akinek közös felügyeleti jogát is felbontják – ugyanolyan anyagi támogatásban részesül majd, mint a színész-rendező hét másik gyermeke. Az énekesnő három részletben fogja megkapni az összeget, amelynek utolsó harmadát 2016-ban veheti át, amennyiben nem sérülnek a megállapodás feltételei. Eszerint Grigorieva nem indíthat polgári pert az Oscar-díjas színész ellen, illetve a jövőben a felek nem tájékoztathatják a nyilvánosságot – sem szóban, sem írásban – kapcsolatuk részleteiről. Gibson és Grigorieva rövid, viharos kapcsolatának 2010 januárjában csúnya veszekedés vetett véget, amelynek során Gibson megütötte volt barátnőjét, aki ezért feljelentette.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.