A meztelen Monica Bellucci sem tudta megmenteni + Videó

A Monica Belluccit meztelenül mutató képkockák sem mentették meg Philippe Garrel versenyfilmjét a 68. velencei filmfesztiválon. Az Un été brulant (Forró nyár) című filmet kifütyülték a csütörtök késő esti vetítésen.

MNO
2011. 09. 02. 14:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Régen, amikor az ember nyugodt lelkiismerettel lehetett kommunista, és az ellenállásban való harc értelmet adott az életben, még volt értelme a létezésnek. Manapság a forradalomba vetett hit nevetséges, már csak a házasság, a boldogság egy nő oldalán az, ami célként megmaradt” – foglalták össze a kultúrpesszimista hangulatot tükröző filmet.

Philippe Garrel filmjét már a fesztivált megelőzően nagy érdeklődés övezte a Lidón, leginkább azért, mert Monica Bellucci – 46 évesen – meztelenül látható benne.



A rendező fia, Louis Garrel és az olasz színésznő házaspárként a semmittevés művészetének hódol barátaival, egészen addig, míg elpárolog a szerelem, és ez kibillenti életüket. A film sulykolni akarja a jelentést, akaratlanul is komikussá válik, nem is csoda, hogy kifütyülték – jegyezték meg a bírálatok.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.