A nő a kocsiban tudta meg, hogy „gazdát cserélt”

Emberkereskedelemmel is vádolják azt a bogácsi házaspárt, aki éveken át futtatott lányokat.

MNO
2011. 09. 03. 23:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Négy vádpontot ró A. K. J. első- és felesége másod-, egyet pedig a többszörösen büntetett előéletű H. L. S. harmadrendű vádlott terhére a megyei főügyészség. A vádirat szerint a Bogácson élő házastársak 2007 és 2010 márciusa között a faluban éjszakai szórakozóhelyet üzemeltettek. Internetes hirdetéseikben erotikus szolgáltatásokat kínáltak: sztriptízt, leszbi- és vibrátor-show-t, vendégkísérést, legény- és leánybúcsút.

Azt is ígérték, hogy lesznek nonstop elérhető lányok, akik akár házhoz is mennek. Hölgyeket úgymond táncosnőkként alkalmaztak, ők szexuális kívánságoknak is eleget tettek a night clubhoz közeli épületben. Ennek díját vagy a pultnál fizették ki a páciensek, vagy a tőlük kapott pénzt a lányok a házaspárnak adták át – írta pénteki számában a Heves Megyei Hírlap.

Tavaly márciusban A.-ék ellen a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kitartottság miatt indított eljárást, kis időre előzetes letartóztatásba is kerültek. Májusban szabadulhattak, s akkor arra kértek két ifjú nőt, hogy vegyenek ki albérleti lakást Egerben, s ott megszabott tarifáért fogadjanak ügyfeleket, az összegekkel pedig nekik számoljanak el. Később kevesellni kezdték a pénzt, a lányokat pedig fenyegetni.

Az egyik ekkor fordult a rendőrséghez, s másnap le is kapcsolták A.-t és feleségét. A másik lányt azzal fenyegették, hogy eladják valakinek, ám végül ők vették meg 160 ezerért a harmadrendű vádlott H. L. S.-től, aki egyébként a sértett lány élettársa volt. A nő csak hazafelé, a kocsiban tudta meg, hogy „gazdát cserélt”, és táncosnőként és prostituáltként kellett volna dolgoznia a bogácsi éjjeli szórakozóhelyen.

Az ügyben a Heves Megyei Bíróság hoz majd elsőfokú ítéletet. A megyei főügyészség bordélyház fenntartásával elkövetett üzletszerű kéjelgés elősegítése, zsarolás és közösülés céljából elkövetett emberkereskedelem bűntettek miatt kéri a házaspár két tagjának felelősségre vonását. Emberkereskedelem a vád a harmadrendű vádlottal szemben.

(heol.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.