A rendőrök az ütközéstől 30 méterre találták meg a képviselőt

Motorbalesetet szenvedett péntek délután Lengyelországban Jaroslaw Walesa lengyel európai parlamenti képviselő, Lech Walesa Nobel-békedíjas volt államfő fia; a 35 éves férfit súlyos állapotban szállították kórházba.

MNO
2011. 09. 02. 18:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baleset a mazóviai vajdaságbeli Stropkowo településnél, a 10. számú autóúton történt. A mazóviai rendőrség szóvivőjének közlése szerint egy Toyota személygépkocsi a motorkerékpáron haladó Jaroslaw Walesával egy irányban a forgalomba bekapcsolódva megsértette az elsőbbségadás szabályait. Walesának nem sikerült időben fékeznie, és összeütközött a sportkocsival.

A rendőrök az ütközéstől 30 méterre találták meg a képviselőt. Jaroslaw Walesát mentőhelikopterrel egy plocki kórházba szállították. A légi mentők főnökének közlése szerint több belső szerve megsérült, súlyos állapotban van. Jaroslaw Walesa, Lech Walesa nyolc gyermekének egyike, a kormányzó Polgári Platform európai parlamenti képviselője.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.