„Az egyoldalú lépések nem vezetnek semmi jóhoz”

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szombaton elítélte az EU Szíria elleni újabb szankcióit, mondván, hogy azok semmi jót nem eredményeznek.

MNO
2011. 09. 03. 8:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Brüsszelben pénteken jelentették be, hogy az EU kibővítette azoknak a szíriai cégeknek a listáját, amelyekkel tiltja az üzletkötést, és négy üzletembert is felvett azoknak a névsorába, akiknek az elérhető javait befagyasztották és nem léphetnek be az EU területére.

„Mindig is azt mondtuk, hogy az egyoldalú lépések nem vezetnek semmi jóhoz. Ellene hatnak a válságok közös kezelésének. Ellenezzük őket” – jelentette ki az orosz külügyminiszter újságíróknak a tádzsik fővárosban. Az EU szombaton közölte, hogy kikre terjesztette ki szankcióit. A tilalmi listára egy ingatlanbank, egy befektetési csoport és egy szállítási vállalat került fel.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.