Befejezték a reálhozamok átutalásának elindítását

Határidőre befejezte a reálhozamok átutalásának elindítását az összes magánnyugdíjpénztár, a pénzügyi közvetítő rendszeren múlik, mikor juthatnak hozzá pénzükhöz az érintettek – közölte a Stabilitás Pénztárszövetség csütörtökön.

MNO
2011. 09. 01. 11:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint a pénztárszövetség tagjai azoknak is időben újrautaltak, akik hibás adataikat 2011. május 31. után módosították, noha – a pénztárak többszöri kérése ellenére – ezzel kapcsolatban a mai napig nem született meg a vonatkozó jogszabály módosítása.

A közlemény idézi Bába Juliannát, a Stabilitás Pénztárszövetség elnökét, aki leszögezte: a pénztárak maradéktalanul eleget tettek a vonatkozó kormányrendelet előírásainak és a jogszabályban előírt határidőre, 2011. augusztus 31-re valamennyi magánnyugdíjpénztár befejezte az utalások indítását.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.