Előzetesben a vandálok

Előzetes letartóztatásba helyezte a rendőrség azt a két férfit, aki tavasszal a lopási kárt vandál rongálással tetézve betört több székesfehérvári intézménybe – jelentette be csütörtökön sajtótájékoztatón a városi rendőrkapitány.

MNO
2011. 09. 01. 20:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csizek Tibor rendőr ezredes tájékoztatása szerint a tettesek március közepén betörtek a Vasvári Pál Gimnáziumba. Kifosztották az épületet, s nemcsak ellopták az értékeket, hanem vandál módon rongáltak is. Nem sokkal később az Alba Regia Nyugdíjas Szolgáltató Központot „látogatták meg”, ugyancsak jelentős lopási és rongálási kárt okozva az intézménynek.

A nyomozás során bebizonyosodott, hogy mindkét betörést ugyanazok az emberek követték elé, sőt az is, hogy ők törtek be az Egyházmegyei Múzeumba és az Egyházmegyei Óvodába is.

Cser-Palkovics András (Fidesz), Székesfehérvár polgármestere emléklappal köszönte meg Kulcsár Zsolt és Pál Tibor rendőr zászlósok munkáját, akiknek érdemi részük volt a székesfehérvári közvéleményt felháborító bűncselekmények felderítésében. A betörések ügyében a Székesfehérvári Rendőrkapitányság folytatja az eljárást.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.