Fel kell vágnia a hasát, hogy vissza tudják varrni a lábát

Háza közelében sétálgató idős nőre támadt egy aligátor Florida államban. A 90 éves asszony túlélte az esetet. Margaret Webb otthona mellett sétált, amikor a 2,5 méter hosszú hüllő kilőtt az egyik csatorna vizéből és megpróbálta magával rántani a nőt.

MNO
2011. 09. 01. 18:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Webbnek sikerült olyan sokáig tartania magát, amíg egy arra járó férfi a segítségére sietett – közölte az állami vadászati és halászati hatóság. A nőt helikopterrel szállították kórházba, ám elveszítette lába egy részét.

A területre azonnal kiküldtek egy vadászt, hogy kutassa fel az aligátort. Amint megtalálja, fel kell vágnia az állat hasát, és kivennie belőle Webb lábát, hogy az orvosok megpróbálhassák visszavarrni a végtagot.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.